Asiakastyytyväisyyskysely 2017

Lähetimme kyselyn kaikille asiakkaillemme, jotka olivat varanneet Umbrian lomansa majoituksen kauttamme ja/tai olleet retkillämme Umbriassa vuonna 2017.

Kysyimme asiakkailtamme miten he kokivat:

  • miten sivustoltamme saa informaatiota Umbriasta
  • kommunikaatiomme selkeyden ja nopeuden majoitusvarausta tehdessään
  • miten hyvin majoituskohde vastasi siitä antamaamme ennakkotietoa
  • palvelumme tason majoituksen organisoimisessa
  • palveluidemme käytännön järjestelyt retkipalveluissa
  • tilaamiensa retkien palveluiden sisällön.

Vastaukset pyydettiin antamaan asteikolla erittäin hyvä, hyvä, kohtalainen, huono. Kaikki vastanneet ilmoittivat tilaavansa meiltä palveluita uudestaan ja suosittelevansa meitä tuttavilleen.


Kaikkiin esittämiimme kysymyksiimme saimme vastauksen erittäin hyvä tai hyvä. Näin ollen palveluihimme tyytyväisten asiakkaiden osuus vuonna 2017 oli kokonaisuudessaan 100%.


Kaikki vastanneet kokivat erittäin hyvänä palvelumme tason majoituksen organisoimisessa sekä retkipalveluidemme käytännön järjestelyt.


Alla otteita saamistamme kirjallisista palautteista:

”Majoitus ruokailuineen kyllä ylitti kaikki odotukset. Se on varmasti yksi parhaista hinta/laatu suhteeltaan, missä on oltu. Henkilökunta on erittäin vieraanvaraista ja ystävällistä. Emme ikinä olisi löytäneet tuota paikkaa ilman teitä!”


”Olitte aina tavoitettavissa ja tietonne oli täsmällistä. Umbria on huippu paikka, jossa on helppo lomailla teidän avustuksella.”


”Me vietimme Pekan kanssa erittäin mukavan päivän viinitilalla keväällä. Tulemme taas huhtikuussa Umbriaan viettämään mieheni 30-vuotis juhlapäivää, niin jospa keksittäisiin jotain ohjelmaa silloinkin 🙂 ”


”Iso pala sydäntä jäi Umbriaan, palaamme varmasti ihaniin maisemiin lähivuosina! Kiitos oikein hyvästä palvelusta ja rauhallista joulunaikaa!”


”Olette onnistuneet aivan erinomaisesti!”


”Olemme usein hyvällä mielellä muistaneet viiniretkemme Umbriassa viime syyskuussa.”


”Suurkiitokset teille molemmille hyvistä järjestelyistä ja Pekan syvällisestä viinien tuntemisesta.”