Gastronomia-retket

Gastronomia-retkellä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Italian gastronomiaan ja umbrialaisiin paikallisiin tuotteisiin. Umbria tuottaa laatutuotteita mm. oliiviöljyä, viiniä, erilaisia lihaleikkeleitä (salamit, prosciutto), juustoja, palkokasvituotteita (mm. linssejä), sahramia sekä tryffelisientä. Ai niin – se jäätelö!

Gastronomia-retken järjestämme asiakkaan mieltymysten mukaisesti niin sisällön kuin kestonkin osalta. Retki voi sisältää vierailun esim. viinitilalla sekä oliivitilalla, joissa molemmissa nautimme paitsi paikallista viiniä ja oliiviöljyä, myös paikallisia ruokia. Tai retki voi sisältää vaikkapa vierailun juustolassa.

Mukana retkellä oppaana ja tulkkina on Sirpa, joka on käynyt lukuisia gastronomia-kursseja Umbriassa. Vaihtoehtoja gastronomia-retken kohteiksi:

  • viinitila
  • oliivitila
  • juustola
  • gastronominen lounas umbrialaisittain
  • perhevetoinen lihajalostamo
  • jäätelön valmistus
  • kokkausilta Umbrialaisittain

Herkuttelulounas Umbrialaisittain

Tässä on erinomainen mahdollisuus nauttia kaikessa rauhassa umbrialaisia herkkuja lounaan merkeissä, viehättävässä ravintolasalissa oliivitilan yhteydessä. Lounas sisältää 4 ateriaa (antipasto, primo, secondo, dolce) ja koostuu laadukkaista, huolella valituista paikallisista tuotteista. Lisäksi tarjolla on runsas valikoima hyviä paikallisia viinejä. Oma yksityinen tilaisuus Umbrian gastronomiaan tutustumiseksi! Lounaan hinta on 45€/hlö + 20€ palvelumaksu/ryhmä. Viinit eivät sisälly hintaan. Osallistujamäärä min. 5 hlöä.

Esimerkki vierailusta viini- ja oliivitilalla

Aloitamme päivämme aamupäivällä menemällä ensin oliivitilalle. Siellä tutustumme oliivitarhaan ja tuotantoprosessiin, jonka jälkeen maistelemme tilan oliiviöljyjä kevytlounaan ja paikallisen viinin kera.

Tämän jälkeen matkaamme viinitilalle, jossa tutustumme viinitarhaan, tuotantoprosessiin, viinikellareihin, ja sen jälkeen maistelemme tilan viinejä paikallisista raaka-aineista tehdyn leikkelelautasen kera.

Hinta: 60€/hlö
+ 20€ palvelumaksu/ryhmä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö ja pyydä tarjous retkestä! Kerro montako henkilöä retkelle osallistuisi, milloin olisitte tulossa ja me teemme teille tarjouksen.

KYSY LISÄTIETOJA!