Robin Hood

Ihastuttavaa 1000-luvun linnatunnelmaa! Kohde on vanha linna maineen, puutarhoineen sekä lisärakennuksineen. Huoneista ja tornista on mahtavat maisemat. Useita viehättäviä hyvin varusteltuja huoneita. Jokaisella huoneella on oma kylpyhuone.

Kohteelle annoimme nimeksi Robin Hood, sillä aikoinaan Umbrian ”Robin Hood”, joka varasti rikkailta antaakseen köyhille, piileskeli tässä linnassa. Linnan omistaa edelleenkin vuodesta 1650 lähtien sen omistanut suku. Linnassa on myös pieni kappeli, jossa voidaan järjestää mm. häitä. Kohteessa on kahden hengen huoneita, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone.

Huom! Tämä kohde sopii paitsi rauhaa ja eksotiikkaa hakeville, myös juhlien mm. häiden viettäjille. Linnan tiloilla on laajat yhteiset tilat.

Sijainti

Upea vanha linna upeissa maisemissa, hyvien yhteyksien päässä. Hyvä kohde tutustua niin Umbriaan kuin Toscanaan ja Marcheeseen. Valfabbrica on 6,5km päässä, josta löytyy kaikki palvelut.

Etäisyydet: Rooma 190 km, Assisi 26 km, Perugia 33 km, Gubbio 30 km, Arezzo (Toscana) 180 km, Civitanova (Marchen rannikko 145 km)

Huoneiden varustelu ja palvelut

 • Uima-altaan käyttö kesäsesongin aikana
 • TV, Wifi
 • Aamiainen kuuluu huoneen hintaan

Hinta per yö

 • Low season:
  yhden hlön huone 80€
  kahden hlön huone 100€
  kolmen hlön huone 150€
 • High season:
  yhden hlön huone 90€
  kahden hlön huone 120€
  kolmen hlön huone 175€
 • Kaupunkivero 2€/hlö/yö
Ota yhteyttä ja tee varaus!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö ja kerro monelleko henkilölle etsitte loma-asuntoa, milloin olette matkustamassa ja me kartoitamme teille sopivia vaihtoehtoja!

KYSY LISÄTIETOJA!

Hotelli Italia - historiallinen linna

Hotelli Italiasta - historiallinen linna

Varaa hotelli Italiasta - historiallinen linna

Hotellimajoitus Italia - vanha linna

Lomalla Italiaan - hotelli vanha linna

Varaa loma Italiasta, historiallisesta linnasta