Vuokraa loma-asunto Italiasta!

Teemme yhteistyötä paikallisten loma-asuntoja välittävien yrittäjien kanssa. Lisäksi kauttamme saatte edulliset tarjoukset paikallisista taloista ja huviloista, hotelleista sekä Bed & Breakfast -majoituksista.

Majoitusvaihtoehtoja Umbriassa

Majoitusvaihtoehtojen valikoimaamme olemme valinneet erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin; yksin matkaaville, pariskunnille, perheille ja isoille ryhmille. Olemme käyneet itse paikan päällä jokaisessa kohteessa ja tunnemme omistajan henkilökohtaisesti.

Valikoimassamme on sekä pienempiä että suurempia loma-asuntoja, -huoneistoja, lomataloja, huviloita, hotelleja sekä bed&breakfast majoituksia. Kaikki loma-asunnot ja huoneistot ovat hyvin varusteltuja, ja ne sijaitsevat erilaisissa ympäristöissä - kaupungeissa tai kylissä eri puolilla Umbrian maakuntaa.

Agriturismo - maatilamatkailua

Huomaa, että osa tarjontamme lomahuoneistoista ovat "agriturismon" vuokraamia huoneistoja. Agriturismo suoraan käännettynä tarkoittaa maatilamatkailua, eli huoneistot ovat toimivan maatilan yhteydessä, erillisessä rakennuksessa. Haluamme painottaa, että agriturismot täällä ovat erittäin siistejä ja hyvin hoidettuja puutarhoineen ja uima-altaineen. Agriturismot ovat italialaisten itsensä eniten käyttämä majoitusmuoto Italiassa, sillä ne ovat suhteellisen edullisia ja niissä pääsee tutustumaan paikalliseen elämänmenoon ja nauttimaan maatilan ja lähiympäristön tuotteita.

Tutustu ja tee varaus!

Tutustu tästä eri vaihtoehtoihin. Olemme koostaneet jokaisesta majoitusvaihtoehdosta mahdollisimman tarkan kuvauksen kuvien ja hintatietojen kera.

Mikäli haluat lisätietoja tai tehdä varauksen - otathan yhteyttä! Suosittelemme mielellämme seurueellenne sopivia majoitusvaihtoehtoja ja autamme onnistuneen Umbrian loman toteuttamisessa!

Hotellit tai B&B majoitus