Montefalco – Hotelli ja B&B

Valikoimassamme on kaksi hotellia, joista toisella myös B&B-majoitus. Molemmat hotellit sijaitsevat Montefalcon kaupungin historiallisessa keskustassa, kaupungin muurien sisäpuolella.

Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme Montefalcon kaupungista 2 pientä ja viehättävää hotellia, joita molempia johtaa itse omistajaperhe. Toisen hotellin yhteydessä on myös pieni B&B, joka sijaitsee lyhyen matka päässä hotellista. Molemmat sijaitsevat Montefalcon pääkadulla Corso Mamelilla. Olemme itse käyneet tutustumassa molempiin hotelleihin.

Montefalco on tunnettu suositusta DOCG Sagrantino viinistään, ja niinpä sen läheisyydessä on lukuisa joukko viinitiloja, jotka valmistavat edellä mainittua viiniä. Viininharrastajalle erinomainen kohde, mahdollisuus vierailla eri viinitiloilla Montefalcon ympäristössä.

Montefalcon kaupunki on viehättävä pieni ja rauhallinen kaupunki, jota ympäröi historiallinen muuri. Kaupungissa on myös monia pieniä ravintoloita ja viinibaareja, joissa voi nauttia Sagrantino-viiniä tai Montefalco Rossoa umbrialaisten herkkujen kera. Montefalcossa vietetään lomakauden aikana erilaisia vuosittaisia juhlia, joihin voi lomailun yhteydessä osallistua.

Sijainti

Montefalco sijaitsee keskellä Umbriaa, matkaa Roomasta on n. 175 km, Assisista 37 km, Todista 30 km, Spoletosta 40 km ja Perugiasta 55 km.

Hinta per yö

Hotellien hinnat vaihtelevat kaudesta ja huoneesta riippuen 80€-150€ per yö, sisältäen aamiaisen. Molemmissa hotelleissa on terassi, josta aukenee näköala kaupungin yli tai Umbrian laaksoon. Hotellivarauksen hinta on 15€, jolla pyrimme huomioimaan asiakkaan tarpeet ja toiveet hotellin ja huoneiden valinnan suhteen.

Ota yhteyttä ja tee varaus!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö ja kerro monelleko henkilölle etsitte loma-asuntoa, milloin olette matkustamassa ja me kartoitamme teille sopivia vaihtoehtoja!

KYSY LISÄTIETOJA!

Lomahotelli ja B&B • Keski-italia

Lomahotelli ja B&B • Italia, Montefalco