YLEISTÄ PALVELUISTAMME

Tarjoamme Umbriaan tulijoille lukuisia erilaisia mahdollisuuksia tutustua Umbriaan, mm. erilaisten retkien muodossa. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus perehtyä mm. paikalliseen viini- ja ruokakulttuuriin, ja niiden yhteydessä päästä osalliseksi paikalliseen elämänmenoon, tavata paikallisia ihmisiä.

Retket ja palvelut -valikosta löydät useita eri valmiiksi mietittyjä vaihtoehtoja.
Näiden lisäksi räätälöimme retkiä asiakkaan toivomusten ja mieltymysten
mukaisesti.

Jokaisella retkellä olemme mukana oppaina ja tulkkeina. Pekka on suorittanut Perugiassa Sommelier-kurssin, ja Sirpa on suorittanut lukuisia paikalliseen gastronomiaan liittyviä kursseja. Laaja yhteistyöverkostomme koostuu eri alueen maatiloista, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2011.

Retket voimme toteuttaa myös lyhyellä varoitusajalla!

Retkien lisäksi autamme matkailijoita omatoimisen tai kokonaan räätälöidyn matkan suunnittelemisessa ja järjestämisessä Umbriaan kaikkina vuoden aikoina. Katso tarkemmin sivustomme kohdasta Apua omatoimimatkailijoille.

Lomapalveluidemme lisäksi konsultoimme Italiasta asunnon ostavia suomalaisia. Katso tarkemmin kohdasta Muutto-opas.


Ota yhteyttä, umbriafi@umbria.fi.

Mikäli haluat keskustella kanssamme palveluistamme, voimme keskustella myös Skypen välityksellä. Tunnuksemme Skypessä on umbriafi. Huomaa, että on hyvä sopia aika Skype-keskustelulle etukäteen esim. sähköpostitse.