Oma picnic viinitarhassa, Fransiskuksen katedraalin kupeessa!

1_new.jpg


Porukalla oma picnic viinitarhassa Fransiskus Assisilaisen katedraalin
kupeessa. Maisemana mahtava Assisi ja sen katedraali, sen takana Monte Subasio –vuori. Juuri kuten kuvassamme. Kaikki järjestelyt on hoidettu puolestanne. Unohtumaton elämys!

Picnic-eväät ja viinitilan viinit toimitetaan porukallenne valmiiksi picnic-paikalle. Kävelette pienen matkan n. 15 min. opastettua reittiä pitkin viinitarhojen ja oliivitarhojen välissä picnic-paikalle. Halutessanne teidät kuljetetaan autolla. Voitte nauttia picnicin kaikessa rauhassa omassa porukassanne oman aikataulunne mukaan. Viinitarhan omistaja tulee paikalle tervehtimään ja kertomaan teille viininvalmistuksesta ja tilan viineistä. Huolehdimme käytännön järjestelyistä ja tulkkauksesta.

Hinta sisältää:

  • Opastus lähtöpaikalle ja tulkkaus
  • Picnic-kori joka sisältää:
    • Pöytäliinat, servietit, viinilasit, pullo viiniä/3 hlöä (valikoimasta Grechetto-valkoviini, Sangiovese-punaviini tai Merlot-Sangiovese-punaviini), bruschettaa oliiviöljyllä, puu-uunissa valmistettua leipää, paikallisia leikkeleitä, paikallista vuohenmaitojuustoa ja jälkiruoaksi perinteisiä umbrialaisia jälkiruokia. Kaikki lähiympäristön tuottajilta.
    • Loppusiivous picnic-paikalla ja tarvittaessa kuljetus lähtöpaikalle

Hinta: 25,00 €/hlö, palvelumaksu 20€ per ryhmä.

Yhteydenotot: umbriafi@umbria.fi