Tryffelisienten metsästys

Todellakin, tryffelisienten yhteydessä käytetään verbiä metsästys, sillä se tapahtuu koirien avulla metsässä. Tryffeleitä on ihmisen silmin mahdoton löytää.

Retken sisältö

Metsästys toteutetaan tryffelituottajan mailla upeissa maisemissa. Metsästyskavereina ovat tilan kaksi tryffeli-koiraa ja oppaana tilan isäntäväki. Retken kesto kokonaisuudessaan on noin 2,5-3 tuntia. Paras ajankohta tryffelisienten metsästykseen on maaliskuusta lokakuuhun. Lapset ovat tervetulleita! Retkellä on aina mukana myös Sirpa oppaana ja tulkkina. Metsästysretkeen sisältyy:

  • opastus tryffelitilalle sovitusta tapaamispaikasta
  • tryffelisienten metsästys koirien ja isäntäväen kanssa
  • pieni kurssi, jossa opetetaan tärkeimmät niksit tryffelien valmistuksessa

Retken hinta

Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä, pyydä tarjous!  Tryffelimetsästyksen jälkeen lounastamme isäntäväen ravintolassa ja maistelemme tryffeliruokia, ja mikäli onni suosi, niin itse löytämistänne tryffeleistä. Retken jälkeen on mahdollisuus ostaa tryffelisieni-valmisteita suoraan tuottajalta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö ja pyydä tarjous retkestä! Kerro montako henkilöä retkelle osallistuisi, milloin olisitte tulossa ja me teemme teille tarjouksen. KYSY LISÄTIETOJA!