Umbria Bike Tour – opastetut pyöräretket Umbriassa!

Olemme suunnitelleet yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa matkailijoille 2 eri opastettua pyöräretkeä Umbriassa.  Retkien oppaana toimii kokenut kilpapyöräilijä. Retket ovat vaikeustasoltaan helppoja. 

Retkillä kulkee pyöräoppaan lisäksi mukana pakettiauto, jolla pyörät tuodaan ja viedään, ja jonka kyytiin voi halutessa mennä.

Retken hinta on 150€/hlö. Hinta sisältää pyöräoppaan, pyörät, kypärät, pakettiauto-palvelun, juomavedet, ohjelman mukaiset vierailut sekä lounaan. Lisäksi veloitamme toimitusmaksuna 30€/ryhmä.  Ryhmän minimikoko on 4 henkilöä.

Tour Assisi

Reitti alkaa Santa Maria degli Angelista, josta pyöräily tutustumaan pieneen Costanon kylään. Matkan varrella pysähdys oliivitilalla.  Sen jälkeen matka jatkuu Assisiin, jossa nautitaan lounas. Lounaan jälkeen palataan takaisin Santa Maria degli Angeliin.

Reitin pituus:     30km

Reitin kesto:      n. 4 h mukaan lukien tauot

Korkeuserot:     400m

Tour Spello

Reitti alkaa Spellon kylästä ja jatkuu sieltä Bevagnan kylään, jossa pysähdys maistelemaan oliiviöljyjä. Bevagnasta pyöräily tutustumaan Cannaran pieneen kylään, sieltä paluu Spelloon, jossa nautitaan lounas.

Reitin pituus:     40km

Reitin kesto:      n. 4,5 h mukaan lukien tauot

Korkeuserot:     150m

Tiedot pyöräoppaasta: Opas on aloittanut aktiivikilpapyöräilyuransa 12 vuotiaana ja siirtynyt valmentajaksi 24 vuotiaana, jota tehtävää hän edelleen jatkaa. Hän on myös pyöräily-yhdistyksen yksi perustajista ja toimii yhdistyksen puheenjohtajana. Yhdistys järjestää erilaisia pyöräilytapahtumia.  Opas on kotoisin Gubbion alueelta ja tuntee hyvin Umbrian.  Hän on jo muutaman vuoden ajan järjestänyt matkailijoille opastettuja retkiä, joissa hän yhdistää hyvän ruoan, tutustumisen ainutlaatuisiin paikkoihin sekä pyöräilyn tuoman liikunnan.