Umbrialainen illallinen huvilalla

Illallinen valmistetaan umbrialaiseen tapaan paikallisista hyvistä raaka-aineista, perinteisiä umbrialaisten perheenäitien reseptejä noudattaen. Ja – illallinen toteutetaan umbrialaisten toimesta! Pääsette näkemään ja nauttimaan aidosta italialaisesta ja ennen kaikkea umbrialaisesta illallisesta omalla vuokrahuvilallanne.

Illallisen sisältö

Illallisella Sirpa on aina mukana kokkien apulaisena sekä tulkkina, joten illallisen aikana voitte tutusta italialaisen ruuan valmistuksen saloihin sekä Umbrian kulttuuriin. Illallisen jälkeen keittiö ja tarjoilutila siivotaan ja ylimääräiset tavarat viedään pois. Illan menu sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Valittavana on kolme eri menu-vaihtoehtoa. Illallinen sisältää 4 ruokalajia: antipasto, primo, secondo sekä jälkiruuan ja kahvin. Tuomme illalliselle haluttaessa valikoiman tyypillisiä umbrialaisia viinejä.

Mikäli haluatte lomanne aikana juhlistaa esimerkiksi mahdollista merkkipäiväänne, tuomme juhlan kunniaksi päivänsankarille kakun.

Italialaisen illallisen hinta

45,00€/hlö
- vähintään 6 osallistujaa
- yli 10 henkilön illallisista teemme erillisen tarjouksen

Hintaan ei sisälly illallisen yhteydessä nautitut viinit eikä juhlakakku, jotka laskutetaan erikseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö ja pyydä tarjous retkestä! Kerro montako henkilöä retkelle osallistuisi, milloin olisitte tulossa ja me teemme teille tarjouksen.

KYSY LISÄTIETOJA!