Majoitusvaihtoehdot Italian Umbriassa

Majoitusvaihtoehtojen valikoimaamme olemme valinneet erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin; yksinmatkaajille, pariskunnille, perheille ja isoille porukoille. Olemme käyneet itse paikan päällä jokaisessa kohteessa ja tunnemme omistajan henkilökohtaisesti.

Valikoimassamme on pientä ja suurempaa lomataloa, huvilaa, lukuisia hyvin varusteltuja lomahuoneistoja erilaisissa ympäristöissä, pienhotelleja sekä kaupunkikohteita. Sijainnit ovat eri puolella Umbrian maakuntaa.

Huomaa, että osa tarjontamme lomahuoneistoista ovat "agriturismon" vuokraamia huoneistoja. Agriturismo suoraan käännettynä tarkoittaa maatilamatkailua, eli huoneistot ovat toimivan maatilan yhteydessä, erillisessä rakennuksessa. Haluamme painottaa, että agriturismot täällä ovat erittäin siistejä ja hyvin hoidettuja puutarhoineen ja uima-altaineen. Agriturismot ovat italialaisten itsensä eniten käyttämä majoitusmuoto Italiassa, sillä ne ovat suhteellisen edullisia ja niissä pääsee tutustumaan paikalliseen elämänmenoon ja nauttimaan maatilan ja lähiympäristön tuotteita.

Valikon "majoitusvaihtoehdot" alta löydät yksityiskohtaisen kuvauksen jokaisesta kohteesta kuvineen ja hintatietoineen.

Mikäli haluat lisätietoja tai lisäkuvia majoitusvaihtoehdoista, lähetä sähköposti osoitteeseen umbriafi@umbria.fi. Autamme mielellämme onnistuneen Umbrian loman toteuttamisessa!

Muutos- ja peruutustilanteissa noudatamme Italian lain säätämiä ehtoja.